Käesoleval aastal hindab AniMatsuri cosplay võistlust professionaalne rahvusvaheline cosplayeritest koosnev žürii. Teeme nendega tutvust!

Asgardian Fraud

Olen kostüümikunstnik ja cosplayer Poolast. Alustasin cosplaymist 2010 kandis ja nüüdseks pole see ainult mu kirg, vaid ka mu tulevik – teen teatri- ja telelavastuste jaoks tellimustöödena kostüüme. Olen Poolat EuroCosplayl esindanud kaks korda, kuigi viimasel paaril aastal olen kommuunis rohkem esinenud võistluste kohtunikuna. See on mul võimaldanud tutvuda paljude andekate kunstnikega ja reisida erinevatesse riikidesse – on hämmastav, kui omalaadne iga kommuun on!

Mu kirg ja karjäär keskenduvad õmblemisele, aga cosplays spetsialiseerun elukakostüümidele ja -maskidele – mulle meeldib igal võimalusel katsetada uusi töövõtteid ja materjale ning elukakostüümide puhul mul vaevalt uutest ideedest puudust tuleb! Usun väga, et cosplay on fantastiline väljund, mis puhub uusi tuuli kostüümikunstitööstusesse kõigi uute töövõtete, lõigete ja loominguliste probleemilahendustega, mida toovad endaga kaasa niivõrd keerulised modellid. Sestap ootan põnevusega teie ägedate kostüümide nägemist AniMatsuril!

https://www.facebook.com/AsgardianFraud
https://www.instagram.com/asgardianfraud/

Loki jäädvustas MLC Foto


Merry All-Nighter

Olen Merry All-Nighter, rohkem kui kümneaastase staažiga cosplayer ja kirglik käsitööline Soomest. Spetsialiseerun käsitöövõtetele õmblemises, näiteks tikkimine ja pitsikunst, ja rekvisiitide tegemises vahtplastist 3D printimiseni. Kõik see kõlab edevalt, aga minu jaoks on ka oluline meeles pidada, et selle hobi eesmärk on lõbutseda ja nautida seda, mida teed. Mu lemmikuteks on uute materjalide kasutuse ja käsitsusvõtete õppimine ning inimeste kostüümide ja nende tööprotsessi nägemine. Armastan ka teatrit ja inspireerivaid etteasteid, eriti südamelähedased on muusikalid.

Olen oma riiki esindanud EuroCosplayl, kus sain esikoha, ja World Cosplay Summitil, kus saime Brotheri kostüümiauhinna. Mõlemad olid fantastilised võimalused kohtuda teiste cosplayeritega igast maailma otsast. Olen viimastel aastatel olnud ka mitmete cosplay võistluste kohtunik, aga iga kord õpin osalejatelt midagi uut. Väljaspool cosplayd olen ühe rahvusvahelise disainibrändi graafiline disainer.

Ootan elevusega uuesti AniMatsuri külastamist, sest mu viimane visiit oli suurepärane kogemus sooja ja vastuvõtliku miljööga ning muljetavaldavate cosplayeritega.

Kuula Merry ettekannet ettevalmistusest rahvusvahelisteks võistlusteks laupäeval!

https://www.facebook.com/merryallnighter/
https://www.instagram.com/merryallnighter/

Lightningu jäädvustas Alexandriel Photography


Zel COShorse

Zel on Poola päritolu cosplayer, kel on rohkem kui 15 aastat kogemusi ses fantastiliselt veidras maailmas. Ta on teinud rohkelt kostüüme, võistelnud paaril rahvusvahelisel võistlusel ning on tuttav ka kohtuniku- ja üritusekorraldusülesannetega. Kuna tema lemmikaspekt cosplay puhul on esinemine, on ta viimased paar aastat pühendanud cosplay tiimile, mis toob lavale cosplaymuusikale. Ja ta ei suuda ära oodata, mil teid taas näeb!

https://www.facebook.com/ZelCoShorse
https://www.instagram.com/zelcoshorse/

Roy Mustangi jäädvustas @fotabanana, töötles @kairigraphy