AniMatsuri toimub käesoleval aastal Vspa hotelli konverentsikeskuses, mis asub Kvartali kaubanduskeskuse kõrval. Siit lehelt leiad kõik vajaliku info meie asukoha kohta. Ühtlasi jagame ka kaarti neile, kes Tartut eriti ehk ei tunne ning vajaks infot selle kohta, mis olulised asjad kus asuvad.

Sissepääs Vspa hotelli

Kvartali kaubanduskeskus (Riia 2), mille 2. korrusel asub Vspa konverentsikeskus, asub Tartu kesklinnas. Keskuses on lisaks poodidele mitmed toitlustuskohad ning üle tee asuva Tasku keskuse taga asub bussijaam. Maja ees on mitmed linnaliinide peatuskohad.

Vspa hotelli sissepääs asub teises kohas kui Kvartali keskuse peasissepääs. See paikneb Aleksandri ja Soola nurgal.

Linnakaart

Vajad autole parkimiskohta? Kus on minu ööbimiskoht? Kus on pangaautomaat? Neile ja mitmetele küsimustele saame loodetavasti vastata allolevalt kaardilt.

Transpordist

Tartus liiklemine
Parkimine
Tartu linnaliinibusside info
Peatus.ee bussiliinide info
Tartu bussiaegade app – Google Play store ja App Store
Jalgrattaga liiklemisest
Tartu rattaringlus / Smart bike
Tartus on võimalik rentida Bolti tõukerattaid
Elektritakso / Takso Üks / Tartu taksod

Tartusse saabumine ja lahkumine
Tpilet – linnadevahelistele bussidele pileti ostmiseks
Elron.ee – Rongide sõiduplaanid ja piletid
Tartu lennujaam

Majaplaan

Nagu ülal mainitud, siis VSpa hotelli ja konverentsi sissepääs asub Aleksandri ja Soola nurgal. Sisenedes jõuad hotelli vastuvõttu. Pööra vasakule ja seal on juba nii trepp kui ka liftid. Konverentsikeskusele saamiseks tuleb minna 2. korrusele. Sissepääsu juures saad oma pileti vahetada käepaela vastu, mis võimaldab vabalt festivalialat sisse ja välja liikuda.

Sissepääs kaubanduskeskusesse asub Riia tänava poolel, ehk siis sinna minekuks tuleb majast väljuda.

Kuidas festivalialal asjad paiknevad, näed allpool olevalt jooniselt. Oluline on tähele panna, et Finland ruum on vabalt kasutatav ainult laupäeval. Pühapäeval on esimesel poolel ruum kinni cosplay võistluse eelhindamisteks. See tähendab, et lauamängud ja DIY laudu pühapäeval ei ole. Fotosein ja mangalaud liigutatakse teise kohta.