Missugused superkangelased on Aki, Sousuke ja Wilhelm? Just see on käesoleva aasta joonistusvõistluse teema! On neil vinged supervõimed ja lehviv keep või kannavad nad hoopis päästetöötaja vormi või prügivedaja riideid ja aitavad igapäevakangelastena maailma paremaks muuta? Lase fantaasial lennata! Aktsepteerime nii paber- kui ka digitaalseid töid, nii et otsi välja pliiatsid, värvid, digilauad või muu vajalik ja asu joonistama!

Tutvu meie maskottidega siin.

Reeglid ja oluline info:

  • Ühe autori poolt kuni kaks tööd. Võib esitada kaks digitaalset tööd, kaks paberkujul tööd, aga ka näiteks ühe töö digitaalselt ja teine füüsiliselt.
  • Pilt peab olema A4 formaadis (21×29,7 cm) või .png formaadis (soovitatavad mõõtmed 2480 x 3508 px).
  • Füüsilisel kujul esitatud pilt ei tohi olla kokku murtud, seega kasutada A4 formaadi jaoks sobivat ümbrikut. Pilt peab olema kiletasku sees.
  • Pildi esikülg ei tohi olla signeeritud. Signatuuri/autori nime võib hariliku pliiatsiga kirjutada töö tagaküljele (tööde valedesse kätesse jõudmist pole vaja karta, niisiis pole range signeerimine vajalik).
  • Joonistuse paberkujul saatmine: töö/d tuleb saata hiljemalt 12. septembril 2022 aadressil V Spaahotell OÜ, Riia 2, Tartu. Saaja nimeks märkida Kerli Pauskar ja MTÜ Jaapani kultuuriklubi Asashio. Pildi tagaküljele kirjutada täisnimi, vanus ning e-maili aadress (kasutuselolev). Kui on soov töö/d isiklikult üle anda, saatke kiri e-maili aadressil art@animatsuri.eu, siis lepime kokku, kuidas edasi toimida. NB! Kui saadate postiga, pääsevad võistlusele ainult need tööd, mille postitemplil on saatmiskuupäevaks hiljemalt 12. september.
  • Joonistuse digitaalselt saatmine: töö/d tuleb saata hiljemalt 12. septembril 2022 aadressil art@animatsuri.eu. E-maili pealkirjaks panna “Joonistusvõistlus 2022” ja oma nimi. Kirja kehatekstisse lisada autori täisnimi, vanus ja link pildifailile (soovitame faili panna näiteks Dropboxi või Google Drive’i). Võistlusele pääsevad ainult need tööd, mis on saadetud hiljemalt 12. septembril kell 23.59 (GMT +3).
  • Pildid võivad postis kaduma minna, palun sellega arvestada. Soovituslik on enda tööst varukoopia teha ja see festivalile kaasa võtta, et töö saaks üles ka siis, kui originaal on tõesti postis kaduma läinud. NB! Kui töö/d on kätte saadud, saadab korraldaja pildile lisatud e-maili aadressile kirja, et töö/d on kohale jõudnud. Kui vastavat kirja pole tulnud 14. septembriks, palun korraldajaga ühendust võtta. Tööd, mis tuuakse festivalipäeval, aga mille postis kadumamineku kohta pole korraldajal andmeid, võistlusele ei pääse.
  • Pilt ei tohi sisaldada pornograafiat, kutsuda üles vägivallale, sisaldada roppusi või muud ebasobivat.
  • Digitaalselt esitatud tööd prindime ise välja, aga ei saa garanteerida, et välja prinditud töö näeb välja samasugune nagu arvutis.
  • Pilti/e autorile ei tagastata.
  • Keelatud on oma võistlustööd/töid enne võistluse lõppu Internetis avaldada. Töö/d võib avalikustada alles pärast võistlust.
  • Joonistused pannakse festivalil üles näitusena ning kõikidel külastajatel on võimalik anda oma hääl*. Hääletus ja pildid on anonüümsed.

Joonistusvõistluse võitja kuulutatakse välja festivali teisel päeval lõputseremoonial. Esikolmikule toredad auhinnad!

* Kuna tegu on rahvahääletusega, võivad võistlusest soovi korral osa võtta ka AniMatsuri meeskonnaliikmed.

Joonistusvõistlusele töö saatmisega annad nõusoleku, et sinu tööd võidakse koos korrektse viitega autorile kasutada näituse jaoks ja AniMatsuri festivali reklaamimiseks.

Kui tekib küsimusi võistluse, failide salvestamise vm kohta, võib julgelt kirjutada art@animatsuri.eu.