Tuled kaugelt ega oma Tartus kohta ööbimiseks? Meil on rõõm teatada, et käesoleval aastal pakume koostöös kahe majutusasutusega teile soodsamat ööbimist Tartus! Lisaks meie pikaajalisele majutuspartnerile Looming Hostelile pakub soodsamat ööbimist ka Hektor Design Hostel.

Ette broneerides ja kasutades märksõna “AniMatsuri” saavad festivali külastajad endale toa või voodikoha hostelis 25% odavamalt. Looming Hostelis on hubane õhkkond, 2-8 inimese toad, toidu valmistamiseks kööginurk, pesemisvõimalus, katuseterrass, tasuta parkimine ja WiFi. Hostel asub 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel kesklinnast aadressil Kastani 38.

Broneerimiseks võta ühendust Looming Hosteliga:

Koduleht: loominghostel.ee
E-mail: info@loominghostel.ee
Telefon: +372 56 99 43 98


Broneerides endale koha Hektori kodulehelt, on teil võimalik saada -10% tavahinnast! Selleks ei pea tegema muud kui broneeringu juures kampaaniakoodi väljale lisama “AM2019”. Soodustus kehtib perioodil 27.-29.09. Hektor Design Hostelis on olemas modernsed toad 1-6 inimese toad, avatud köök, pesemisvõimalused, jõusaal, saun, raamatukogu, tasuta parkimine ja WiFi. Majas tegutseb kohvik/restoran. Hostel asub samuti umbes 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel kesklinnast aadressil Riia 26.

Koduleht: hektorhostels.com
E-mail: hektor@hektorhostels.com
Telefon: +372 7405 100